Ion Raducanu: Anuntul lui Filip Stancu este penibil si fals

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.11.2011 14:07 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

UNPR Timis este una dintre cele mai puternice organizatii judetene din tara. Acest lucru  s-a realizat prin efortul muncii in echipa, disciplina si moralitate. Anuntul facut astazi, 29 noiembrie, de catre domnul Filip Stancu, la conferinta de presa organizata la sediul PSD Timis, precum ca pleaca din UNPR, unde nu isi mai regaseste idealurile, urmat de peste 800 de membri, este penibil si fals.

Organizatia UNPR Timis are 5.110 membri, iar organizatia municipala a UNPR Timisoara are 1.393 de membri si, pana astazi, nu are inregistrata nici o demisie. Nici macar a domnului Stancu Filip. Putem confirma faptul ca la ultimele doua sedinte ale Biroului Politic Permanent Muncipal au absentat 5 persoane, care nu sunt membri alesi de catre conferinta, ci oameni promovati direct de catre domnul Stancu Filip. Acesti oameni nu si-au prezentat nici o demisie.

Inscrierea domnului Filip in Partidul Social Democrat, de unde a mai fost exclus o data, este urmarea excluderii sale din UNPR, datorita unor grave abateri disciplinare, neindeplinirea sarcinilor de partid si a prevederilor statutare. Filip Stancu a fost exclus din UNPR prin hotararea nr.101 din 28 noiembrie 2011.

Conducerea centrala a UNPR a fost informata si a aprobat aceasta excludere, apreciind exigenta si intransigenta conducerii judetene a partidului si a presedintelui acesteia.

In dificilul drum catre presedintia Consiliului Judetean, cu intersectii si sensuri giratorii periculoase, domnul Titu Bojin, presedintele PSD Timis, avea nevoie de cineva care sa ii dirijeze circulatia si s-a gandit ca acesta sa fie un fost militian cu experienta in domeniu, care a parcurs in timp record toate etapele de la plutonier la colonel, in aplauzele si uralele colegilor. Asa cum sefii dansului de la Bucuresti, domnii Ilie Sarbu si Victor Ponta, secondati de noii si vechii baroni locali, “au infrant” Coalitia, dandu-le gratuit postul de presedinte al Senatului, asa si domnul Titu Bojin a repurtat un success remarcabil, recuperand un fost politician pesedist, nerecunoscut inca, dar o speranta a social-democratiei banatene. Cu siguranta, drumul spre fotoliul de presedinte al CJ Timis, va fi strajuit pe ambele parti, de cei 800 de noi membri adusi de catre domnul Filip si apropiatii sai.

Alaturarea dintre Titu Bojin si Filip Stancu, ambii avand consilieri de imagine specializati, nu face decat sa intareasca ideea ca PSD Timis nu isi mai intareste randurile decat cu persoane excluse din alte partide. Asa cum este si cazul domnului Filip Stancu, care din spirit de conservare si oportunism, la final de cariera in UNPR, si-a cautat rapid un loc intr-o alta barca, fie ea si departe de malul unde ar putea gasi si obtine vreun post de director sau macar sef de departament, platit din bani publici.

UNPR Timis are capacitatea organizatorica de a restructura si consolida organizatia municipala Timisoara, astfel incat in trei luni de zile sa ajunga la un numar de 3.500 de membri, lucru pe care domnul Filip Stancu nu l-a realizat in cei doi ani de mandat.

Timisoara                                                                                                       Ion Raducanu

29.11.2011                                                                                                    Presedinte UNPR Timis

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.