12.000 pachete cu tigari acunse intr-un autofurgon cu caramida

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.07.2012 07:12 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră mehedinţeni şi lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier II au confiscat aseară 12000 de pachete cu ţigări de provenienţă sârbească.

Ţigările ascunse în plafonul şi pereţi dubli ai unui autofurgon ce transporta cărămidă, aparţineau unui cetăţean din municipiul Turnu Severin şi erau destinate vânzării în mod ilegal în sudul judeţului Mehedinţi.
Aseară, la ora 21.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier II s-a prezentat la controlul de frontieră pentru a intra în România cu o autofurgoneta înmatriculată în Franţa, cetăţeanul român D. Daniel, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Turnu Severin.
Având date şi informaţii despre implicarea cetăţenului severinean în contrabanda cu ţigări, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier II au efectuat un control amănunţit asupra documentelor de călătorie, încărcăturii de cărămidă şi mijlocului de transport.
La controlul amănunţit efectuat de către poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali asupra autofurgonului Mercedes aparţinând cetăţeanului severinean D. Daniel s-au găsit ascunse şi nedeclarate în plafonul şi pereţii dubli ai autovehiculului cantitatea de 11924 pachete cu ţigări mărcile Pall Mall, Fast, Marble, Viceroy, Winston şi Kent de provenienţă sârbească.
Din cercetările efectuate de către poliţiştii de frontieră s-a stabilit că ţigările au fost cumpărate din Serbia şi ascunse în pereţii şi plafonul dublu ai autofurgonului cu scopul de a fi transportate şi comercializate ilegal în România .

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.