1430 pachete tigari retinute la Cenad

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.04.2012 17:08 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad au descoperit, ascunse în locul destinat roţii de rezervă, la motor, sub bancheta, în plafonul unui autoturism, 1430 pachete ţigări ce urmau a fi introduse ilegal în România.

Pe sensul de intrare în ţară, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat la controlul de frontieră cetăţeanul român, Gheorghe S., în vârstă de 34 ani, la volanul unui autoturism marca „HYUNDAI”, înmatriculat în România.
Existând suspiciuni că în autoturism s-ar putea afla ţigări netimbrate, persoana în cauză împreună cu mijlocul de transport au fost conduse la sediul SPF Sânnicolau Mare pentru efectuarea verificărilor.
La controlul specific realizat asupra mijlocului de transport, în urma verificărilor s-au descoperit ascunse, în locul destinat roşii de rezervă, la motor, sub bancheta, în plafonul autoturismului, cantitatea de 1430 pachete ţigări marca „Fast”, având timbru sârbesc.
Valoarea ţigărilor descoperite este de 6.249 lei.
Faţă de cele constatate cetăţeanul român a declarat că a achiziţionat bunurile dintr-o piaţă din Ungaria, urmând a le comercializa în România.
Împotriva lui Gheorghe S. s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Întreaga cantitate de ţigări a fost indisponibilizată în vederea confiscării.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.