29 de companii participante la Jobshop

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.04.2013 18:31 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Timişoara - Vineri, 26 aprilie, s-a încheiat cea de a XX-a ediţie JobShop® Timişoara.
Pe durata unei săptămâni, studenţii au avut ocazia de a veni la Centrul Regional de Afaceri pentru a participa la doisprezece sesiuni de training care au adus în faţa lor nume precum Diana Vitan, Toastmasters, Babel, Berlitz şi multe altele.
De asemenea, au fost opt prezentări de companii: Microsoft, Movidius, Honeywell, Autoliv, Digital Education, Hella, Huf şi Zoppas.
Au avut loc şi patru prezentari de cariere de succes, dintre care una s-a desfăşurat sub formă de conferinţă având următorii invitaţi: Adelina Roşca, Octavian Moţ, Răzvan Ogîrcin şi Ştefan Szakal, care au discutat despre carierele lor în atreprenoriat, cât şi în multinaţională.
Alte activităţi au fost: două prezentări de burse, două vizite în companii, două testări lingvistice, două posibilităţi de interviuru şi un atelier tehnic.
De asemenea, studenţii au  avut oportunitatea de a participa la zilele de stand care au avut loc în 21 şi 22 aprilie.
În aceste două zile, ei au avut ocazia de a interacţiona direct cu reprezentanţi ai celor 29 de companii participante la eveniment, de a-şi depune CV-uri şi a discuta cu aceştia despre activitatea lor.
BEST (Board of European Students of Technology) este o organizaţie internaţională, nonprofit, prezentă în 94 de oraşe din 32 de ţări europene.
BEST Timişoara a prins viaţă în primăvara anului 1991, la iniţiativa unui grup  de studenţi entuziaşti, dornici de a profita din plin de anii de studenţie şi oportunităţile  pe care aceştia le oferă.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.