35.893 lei pentru Centrul Orizonturi noi

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.12.2011 14:49 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Fundatia „Pentru Voi” a strans luni, 12 decembrie, in cadrul Galei „Pentru Voi”, 35.893 lei, pentru construirea celui de-al treilea centru de zi, Centrul „Orizonturi noi”, pentru 30 adulti cu dizabilitati intelectuale.

Jumatate din finantarea constructiei este asigurata prin proiectul Economia sociala – o sansa pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale, finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - „Investeste in oameni!”. Cealalta jumatate va fi asigurata prin contributia proprie a Fundatiei „Pentru Voi”.
„Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi prin prezenta, prin donatii, prin participarea la licitatie sau prin participarea la programul artistic. Datorita lor, suntem mai aproape de finalizarea constructiei celui de-al treilea centru de zi!” a declarat Laila Onu, director al Fundatiei „Pentru Voi”.
Patru beneficiari ai Fundatiei „Pentru Voi” si-au demonstrat priceperea de chelneri, ajutand la servirea mesei. Chiflele si painea au fost pregatite de brutarii de la “Pentru Voi”. Programul artistic al serii a cuprins un mini-concert de colinde sustinut de Corul Melos, condus de Prof. Nicolae Belean. Acestia au fost rasplatiti cu pachete oferite de LifeCare si Gabisi Fruct. Surprizele au continuat cu momente muzicale surpriza oferite de prieteni din clubul Rotary Timisoara.
Obiectele licitate in cadrul Galei au fost:
1. Tricou nr. 21 al atacantului Dorin Goga de la FC Poli Timisoara. A fost donat de catre FC Poli Timisoara avand semnaturile tuturor membrilor echipei de fotbal, in original.
2. Unul din costumele castigatoare ale gimnastei Simonei Amanar. A participat cu el in 1996 la Jocurile Olimpice de la Atlanta si in 1998 la Campionatele Europene din St. Petersburg.
3. Trei sticle de vin cu etichete de colectie seria pictori: Silviu Oravitzan, seria sculptori: Aurel Vlad, seria arhitecti: Radu Mihailescu, Crama Basilescu, donate de Enoteca de Savoya
4. Glob de sticla multicolor pe soclu. Obiectul din sticla a fost lucrat in ateliere mestesugaresti si a fost donat de Magazinul Andreas Antichitati din Timisoara.
Fotografii de la eveniment pot fi vizualizate pe pagina de internet www.pentruvoi.ro sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/FundatiaPentruVoi

Laila Onu
Director executiv

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.