38 de controale la unitatile de alimentatie publica

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.11.2011 12:09 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Timisoara - Poliţiştii au efectuat 38 de controale la unităţile de alimentaţie publică, fiind legitimate mai multe persoane dintre care 5 au fost conduse la sediile de poliţiepentru lămurirea stării acestora fiind aplicate totodată şi cinci sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, poliţiştii au intervenit la aplanarea a şapte stări conflictuale izbucnite pe fondul neînţelegerilor inter şi intra familiale.
În urma acestei acţiuni au fost depistaţi în flagrant două persoane care încercau să sustragă din autoturisme două radio casetofoane iar alta pentru deţinerea unui cuţit fără drept într-un local public.
Astfel, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie au acţionat la un bar situat pe Calea Sever Bocu, unde l-au depistat pe S. V. Zebi, de 30 ani, din Timişoara , care avea a supra lui un cuţit tip briceag cu lama de 10 cm.
Cu ocazia verificărilor efectuate în evidenţele de poliţie s-a constat că acesta era dat în urmărire pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune fapt pentru care a fost depus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.
Pe numele lui S. V. Zebi a fost întocmit şi un dosar de cercetare penală pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind portul şi deţinerea unui cuţit în locurile şi localurile publice.
În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii din cadrul Biroului Furturi din Auto la data de 19.noiembrie 2011, în jurul orei 00.00, au fost depistaţi în flagrant M. Adrian, de 30 de ani şi T.O. M., de 15 ani, ambii din Timişoara, după ce au sustras din doua autoturisme parcate în zona centrala a municipiului doua radio c.d.uri auto.
Cei doi au ascuns bunurile sub un autoturism care era parcat în încercarea de a scăpa de poliţişti, însă acestea au fost recuperate şi predate proprietarilor.
M. Adrian a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de furt calificat iar magistraţii au dispus cercetarea sa în stare de libertate.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.