3D Science in Motion si lansarea BioAnimator 2.0

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.01.2012 15:04 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Saguaro Technology Inc. anunţă că 3D Science in Motion, compania sa “soră”, a lansat site-ul web www.3dscienceinmotion.com care oferă acces la noul produs BioAnimator Software 2.0.

“Suntem foarte încântaţi să avem posibilitatea de a contribui la progresul ştiinţific prin dezvoltarea aplicaţiei BioAnimator 2.0 şi aşteptăm cu nerăbdare să oferim sprijinul nostru continuu prin dezvoltarea de noi versiuni ale acestui produs. De asemenea, avem de gând să lucrăm cu 3D Science in Motion pentru a sprijini eforturile sale viitoare de a se extinde şi în alte domenii ştiinţifice.” a adaugat Tiberiu Hidi, Administratorul şi Managerul General companiei timişene, SaguaroNet SRL.
Aplicaţia BioAnimator 2.0 este un instrument eficient pentru studenţii cu cunoştinţe de biologie moleculară şi celulară, pentru profesori şi cercetători. BioAnimator 2.0 oferă posibilitatea de a dezvolta animaţii 3D cu conţinut personalizat ce pot fi integrate în diferite prezentări ştiinţifice. BioAnimator este cu adevărat o aplicaţie interactivă care permite utilizatorului să creeze prezentări realiste şi dinamice ale conceptelor şi proceselor ştiinţifice din domeniul biologiei.
“Atât lansarea site-ului 3D Science in Motion cât şi lansarea BioAnimator 2.0 reprezintă realizări majore pentru echipa Saguaro şi demonstrează în continuare capacitatea echipei din Timişoara de a dezvolta şi livra aplicaţii software de cea mai înaltă calitate” a declarat Doina Mazilu, fondator, preşedinte şi CEO a companiei Saguaro Technology Inc.
Saguaro Technology, ca furnizor exclusiv de servicii software pentru compania 3D Science in Motion, îşi asumă întreaga responsabilitate pentru dezvoltarea aplicaţiei BioAnimator 2.0. Subsidiara a Saguaro Technology, SaguaroNet SRL, este răspunzătoare de relaţia dintre această companie şi 3D Science in Motion.
Despre Saguaro Technology Inc.
Saguaro Technology, Inc. este un furnizor de marcă pentru soluţii software flexibile, de înaltă calitate şi rentabile pentru industria IT. Compania oferă dezvoltare de software personalizat şi servicii aferente, pe bază de proiecte, prin cele două divizii din România, Saguaro Print şi SaguaroNet.
Fondată în 1999, Saguaro Technology, Inc. are în prezent peste 250 de angajaţi şi e în continuă extindere. Noul şi modernul sediu din Timişoara are o suprafaţă de 4.000 mp.
Mai multe informaţii pe pagina de web a Saguaro Technology,Inc. www.saguarotech.net
Misiunea 3D Science in Motion (www.3dscienceinmotion.com) este de a promova dezvoltarea cunoaşterii ştiintifice şi de a oferi un ajutor valoros oamenilor de ştiinţă, profesorilor şi studenţilor prin furnizarea de instrumente software şi de soluţii aferente. Focusul iniţial al companiei a fost în zona de biologie moleculara şi cea celulară.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.