404 sanctiuni contraventionale intr-o zi in judetul Timis

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 06.01.2014 14:47 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Politistii de la rutiera si de ordine publica au actionat pe raza intregului judet, pentru o calatorie in siguranta la intoarcerea din minivacanta de Revelion.
In cursul zilei de ieri, 110 politisti de rutiera si ordine publica au actionat pe raza intregului judet, in vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenta bauturilor alcoolice si/sau a unor substante si produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora si impunerii respectarii normelor legale referitoare la viteza de deplasare.
Au fost utilizate toate aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier Timis, pentru depistarea soferilor care nu respecta limitele legale de viteza.
Cu aceasta ocazie, politistii au intocmit 5 dosare penale conducatorilor auto depistati la volan sub influenta bauturilor alcoolice, celor care nu posedau permise de conducere sau conduceau autovehicule neinmatriculate pe drumurile publice.
Au fost aplicate 404 sanctiuni contraventionale, dintre care 140 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteza impuse pe anumite tronsoane de drum.
Totodata, au fost retinute 7 de permise de conducere, 6 dintre acestea fiind ale soferilor care nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depasire.
Au fost retrase si 7 certificate de inmatriculare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.