7 africani mititei au trecut frontiera

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.04.2012 10:06 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat în această noapte, un grup de migranţi, format din şapte persoane, care se îndreptau dinspre Serbia spre România.

Lucrătorii din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Jimbolia au depistat în zona de competenţă, un grup de migranţi, format din şapte persoane de sex masculin.
Bărbaţii depistaţi nu aveau documente de identitate asupra lor şi nu vorbeau limba română, motiv pentru care, poliţiştii de frontieră au procedat la conducerea acestora, la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră, în vederea clarificării situaţiei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele depistate sunt cetăţeni din Algeria, Tunisia şi Maroc, cu vârste cuprinse între 24 şi 37 de ani, care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România.
În cadrul primelor cercetări o parte din ei au declarat că au venit cu autoturisme de ocazie până în apropierea frontierei de pe teritoriul Serbiei, de unde şi-au continuat călătoria pe jos, până în momentul reţinerii de autorităţile române.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.