A fost depistat cu pistolul asupra sa desi era baut

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 03.01.2012 16:54 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

 

 

Timisoara - In data de 01.01.2012, in urma desfasurarii activitatilor, in jurul orei 05.20, politistii au depistat pe strada Stefan cel Mare din Timisoara, pe L. Tiberiu, de 46 de ani, din Timisoara, care avea asupra sa un pistol, pentru care nu a putut prezenta un document care sa ii ofere dreptul de detinere si port.
In baza celor constatate politistii din cadrul Serviciului Arme Explozivi si Substante Periculoase, au efectuat verificari stabilind ca arma in cauza face parte din categoria armelor neletale, fiind un pistol cu gaz, cal.9 mm, iar L.Tiberiu, este detinatorul legal al acestui pistol.
Deoarece emana vapori de alcool barbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur in aerul expirat. In urma celor constatate politistii au procedat la ridicarea armei, iar detinatorul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 3000 de lei pentru ca era sub influenta bauturilor alcoolice si nu avea asupra sa documentele specifice pentru portul armei.
Totodata a mai fost dispusa sanctiunea complementara de anularea dreptului de port si folosire a armelor neletale.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.