A lovit o femeie si i-a furat geanta cu... 6 lei

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.01.2012 15:37 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Resita - În seara zilei de 12.01.2012, în jurul orei 23, Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată de către un bărbat prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că soţia sa a fost acostată de un tânăr care prin violenţă i-a sustras poşeta.

B.ALINA, de 31 de ani, le-a declarat poliţiştilor că în timp ce se afla în zona unui local din Govândari a fost lovită cu pumnul în zona feţei de către un tânăr necunoscut ce venea din spate şi i-a sustras geanta în care avea acte şi suma de 6 lei.

Datorită mobilizării forţelor şi a modului profesionist în care au acţionat poliţiştii s-a reuşit identificarea şi reţinerea suspectului în mai puţin de 2 ore de la comiterea faptei. Tânărul P.IONUŢ, în vârstă de 24 de ani, suspectat de comiterea faptei a fost reţinut în zona Complexului Victoria şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări, reuşindu-se şi recuperarea prejudiciului în proporţie de 90 %, respectiv un parfum, cartea de identitate, geanta şi alte bunuri care se aflau în aceasta.

În cauză se continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, iar tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat astăzi, 13.01.2012, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Este bine să:

ˇ fiţi foarte atenţi la genţi şi buzunare în zonele aglomerate din pieţe, bazaruri, gări, autogări, magazine;

ˇ nu păstreze banii în buzunarele exterioare ale vestimentaţiei;

ˇ când staţi la rând, pentru a cumpăra ceva, nu vă înghesuişi şi nu permiteţi să fiţi înghesuiţi;

ˇ dacă în aglomeraţie simţiţi că sunteţi înconjuraţi de persoane care nu inspiră încredere, schimbaţi-vă locul ;

ˇ nu vă afişaţi ostentativ cu obiecte de valoare (bijuterii, telefoane mobile) atunci când circulaţi în spaţiul public;

ˇ evitaţi să faceţi cumpărături singuri, foarte târziu şi mai ales evitaţi deplasările pe trasee situate în zone mai puţin circulate (parcuri, şantiere).

Dacă sunteţi victima unei tâlhării sunaţi de urgenţă la numărul unic pentru apeluri de urgenţă - 112 - şi furnizaţi poliţistului cât mai multe informaţii.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.