A sustras mai multe masini, dar a ramas fara benzina de fiecare data

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.01.2012 15:24 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

În data de 19.01.a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către N. F. Dragoş, din Oraviţa, despre faptul că în noaptea de 18/19.01.2012, autori necunoscuţi i-au sustras autoturismul care se afla parcat în Timişoara, în zona Complexului Studenţesc.

În 20.01.2012 G. Petru, din Timişoara, a depus o plângere la poliţie cu privire la faptul că in noaptea de 19/20.12.2012 i-a fost sustras autoturismul proprietate personală din Timişoara, de pe Bulevardul 16 Decembrie.

În urma verificărilor a fost identificat V. IONEL, de 23 de ani, din localitatea Ghilvaci, judeţul Satu-Mare, care a fost reţinut pentru 24 de ore urmând ca azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

Din cercetări a rezultat că V. Ionel mai este suspect de furtul unui alt autoturism din noaptea de 19/20.01.2012 din zona Complexului studenţesc din Timişoara.

Două dintre autoturisme au fost identificate pe raza judeţului Arad, respectiv în municipiul Arad şi în localitatea Chişineu Criş, iar celălalt autoturism a fost găsit pe Bulevardul 16 Decembrie din Timişoara.

Din primele date se pare că tânărul intenţiona să ajungă acasă cu autoturismele sustrase, dar a abandonat maşinile în momentul în care a rămas fără combustibil.

Toate autoturismele au fost recuperate şi predate părţilor vătămate, în continuare efectuându-se cercetări pentru probarea întregii activităţi infracţionale.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.