Accident cu doua victime pe centura ocolitoare

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.12.2011 11:44 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

*La data de 01 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Jimbolia au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe D.N. 59B.

Din primele verificări efectuate la faţa locului poliţiştii au stabilit că S. Vasile,de 25 de ani, din localitatea Măureni, judeţul Caraş-Severin, a condus un microbuz pe D.N. 59B, iar din cauza neadaptării vitezei la condiţiile meteo şi de drum a pierdut controlul autovehiculului răsturnându-se în şanţ.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoara a lui C. A. Ioan, de 60 de ani, pasager în autovehicul.
*Poliţiştilor le-a fost semnalat la data de 01 decembrie 2011, în jurul orei 21.30, prin apelul de urgenţă 112 faptul că pe centura ocolitoare a municipiului Timişoara a avut loc un accident rutier.
De urgenţă la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier care din primele verificări efectuate au stabilit că G. Farid de 41 ani, din localitatea Dumbrăviţa, judeţul Timiş, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Lugoj spre Arad nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed şi a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un autotractor condus regulamentar de către T. Karol, de 26 de ani.
În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto şi a pasagerului din partea dreaptă spate, G. B., de 4 ani, precum şi rănirea a pasagerului dreapta faţă G.G.I R., de 13 ani.
*În data de 01.12.2011, în jurul orei 11.50, poliţiştii au fost sesizaţi de către S. M. Horia, cu privire la faptul că acesta a fost implicat într-un eveniment rutier pe raza localităţii Iosifalău, judeţul Timiş.
Din primele verificări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că acesta, în timp ce se deplasa pe D.N. 6, din direcţia Timişoara spre Lugoj, la ieşirea din localitatea Iosifalău, datorita neadaptării vitezei la condiţiile de drum acoperit cu mâzgă, a pierdut controlul autoturismului şi a ieşit în afara părţii carosabile.
Conducătorul autoturismului nu era sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu a suferit nici o leziune.
*În timp ce desfăşurau activităţi de control şi supraveghere a traficului rutier la data de 01.12.2011, în jurul orei 18.00, poliţiştii au fost sesizaţi să se deplaseze pe strada Nera din municipiul Timişoara deoarece a avut loc un accident de circulaţie.
Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că I. M. Lucian a condus un autoturism pe strada Nera din Timişoara, a pierdut controlul şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care staţiona regulamentar.
Întrucât I. M. Lucian, de 42 de nai, emana puternic vapori de alcool, poliţiştii au dispus testarea cu aparatul alcooltest însă a acesta a refuzat testarea, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma coliziunii a rezultat rănirea uşoară a lui H. M. Ioan, conducătorul autoturismului staţionat.
Faţă de conducătorul auto, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
* În timp ce executau serviciul de patrulare în zona de competenţă, la data de 02.12.2011, în jurul orei 01.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie au oprit pentru control un autoturism la intersecţia străzilor Mureş cu Gavril Musicescu din municipiul Timişoara.
S-a procedat la legitimarea conducătorului auto stabilind că se numeşte L. G. Gigi , de 23 de ani, din localitatea Şag, judeţul Timiş şi întrucât acesta emana puternic vapori de alcool, a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii au procedat la verificarea în evidenţele de poliţie stabilind că numerele de înmatriculare erau expirate iar conducătorul auto nu poseda permis de conducere.
L. G. Gigi a fost condus la Spitalul Clinic Judeţean Timişoara pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele acestuia poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere, cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi având numerele de înmatriculare expirate.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.