Accidente de circulatie in judetul Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.03.2012 09:39 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

*Poliţiştii au fost sesizaţi la data de 23 martie 2012, în jurul orei 14.00, cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe Calea Timişoarei din municipiul Lugoj.

La faţa locului a fost dirijat un echipaj de poliţie care din primele verificări efectuate a stabilit că P. Romeo, de 31 de ani, a condus un autoturism pe Calea Timişoarei din municipiul Lugoj şi din cauza neasigurării la schimbarea direcţiei de mers l-a determinat pe conducătorul unui moped să frâneze brusc, fapt ce a dus la derapajul şi intrarea în coliziune a acestuia cu un alt autoturism ce se afla parcat pe prima bandă.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoara a lui S. Sorin, de 20 de ani, conducătorului mopedului.

*În data de 23.03.2012, poliţiştilor le-a fost semnalat faptul că pe Calea Şagului din municipiul Timişoara a avut loc un accident de circulaţie.
Un echipajul de poliţie a ajuns la faţa locului iar din primele verificări efectuate s-a stabilit că A. S. Caius, de 21 de ani, a condus un autoturism pe Calea Şagului din Timişoara spre localitatea Şag, pe banda I, nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers faţă de un biciclist care rula pe acelaşi sens de mers şi a intrat în coliziune cu acesta.
În urma accidentului a rezultat rănirea biciclistului I. D. Cristian, de 31 de ani, din Timişoara.

*Prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii au fost sesizaţi la data de 24 martie 2012, în jurul orei 13.00, cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe d.j. 591.
Din primele verificări efectuate la faţa locului, poliţişti au stabilit că S. I. Adrian a condus pe D.J.591, dinspre localitatea Sânmihaiu Român spre satul Utvin, iar din cauza neatenţiei în conducere a pierdut controlul autoturismului, răsturnându-se în afara părţii carosabile, pe sensul opus de mers.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară conducătorului auto precum şi a lui B. P. Sorin, pasager în autoturism.
Poliţiştii au deschis câte o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au comis aceste evenimente rutiere dar şi pentru tragerea la răspundere penală a celor vinovaţi.

*La data de 25.03.2012, în jurul orei 00. 30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că pe strada Dorobanţi din Timişoara s-a produs un accident de circulaţie soldat doar cu pagube materiale.
La faţa locului a fost direcţionat un echipaj de care din primele verificări efectuate a stabilit că autoturismul avariat era înmatriculat în Italia, iar conducătorul acestuia K. Zoltan, de 27 ani, din Timisoara, emana puternic vapori de alcool.
Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest precum şi recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cu ocazia verificării acestuia în evidenţele de poliţie s-a constat că nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie.
În urma evenimentului a rezultat avarierea autoturismului şi a unui branşament de gaz de la un imobilul situat pe strada Dorobanţi.
Pe numele lui K. Zoltan a fost întocmit un dosar de cercetarea penală pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui autoturism fără a poseda permis de conducere, sub influenta băuturilor alcoolice şi refuz de recoltare a probelor biologice .

*În timp ce executau serviciul de patrulare la data de 23.03.a.c., poliţiştii au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Metalurgiei din localitatea Nădrag, judeţul Timiş.
S-a trecut la legitimarea conducătorului auto stabilind că se numeşte B. Traian, de 64 de ani, iar cu ocazia verificărilor efectuate în evidenţele de poliţie s-a constat că acesta nu poseda permis de conducere.
Faţă de B. Traian a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere conform O.U.G. 195 din 2002.

*În cursul aceleaşi zile, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Metalurgiei din localitatea Nădrag.
Întrucât conducătorul auto emana puternic vapori de alcool s-a procedat la testarea sa cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0.44 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto G. Cornel a fost condus la Spitalul municipiului Lugoj pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

*În timp ce desfăşurau activităţi de control şi supraveghere a traficului rutier,la data de 24 martie a.c., în jurul orei 00.15, poliţiştii au oprit un autoturism în Piaţa Huniade din Timişoara.
Cu ocazia legitimării conducătorului auto s-a stabilit că acesta se numeşte S. M. Sabin, de 37 de ani şi întrucât acesta avea un comportament neadecvat a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat fiind condus la Spitalul Municipal pentru recoltarea probelor biologice biologice.

*Cu ocazia unei acţiuni organizate de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Cărpiniş pe linia păstrării unei bune conduite în trafic, a fost depistat C. Daniel, de 46 de ani, din localitatea Pustiniş ,judeţul Timiş, care a condus un autoturism deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de având o valoare de 0,47 mg/l alcool in aerul expirat fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Timişoara pentru recoltarea probelor biologice.
În cauză au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.