Accidente rutiere comise pe raza judetului Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 08.10.2012 18:17 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

*În data de 07.10.2012, în jurul orei 14.25, conducătorul auto N. Petru, de 8 de ani, din Cornereva, judeţul Caraş-Severin,în timp ce conducea un autoturism nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers spre stânga pentru a intra pe D.J. 592 C întrând în coliziune cu motociclistul D. Razvan, de 28 de ani, din comuna Giroc, se afla angajat în depăşirea autoturismului încălcând marcajul longitudinal continuu.

Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a motociclistului, conducătorului autoturismului fiindu-i întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar lui D. Răzvan i–a fost reţinut permisul de conducere pentru încălcarea regulilor privind depăşirea.

*Puţin mai târziu, în jurul orei 19.30, P. Mădălin, de 19 ani, din comuna Valea Râmnicului, judeţul Buzău, conducând un autoturism pe strada Ep.Dr. I.Balan, din Lugoj, a intrat în coliziune cu biciclistul H. Gheorghe, de 56 de ani, din Lugoj, care la ieşirea din sensul giratoriu, nu a respectat semnificaţia indicatorului ‘’ Cedează Trecerea ‘’şi nu a acordat prioritate de trecere autoturismului .
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a biciclistului care se afla într-o stare avansată de ebrietate.

*În jurul orei 21.30, pe strada Teiului, din localitatea Giarmata Vii, în timp ce conducea un autoturism, C.O.LAURA, de 18 ani, din Timişoara, a pierdut controlul autoturismului din cauza neadaptării vitezei la carosabilul acoperit cu pietriş, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac ornamental, ricoşând în gardul unui imobil.
Din accident a rezultat rănirea conducătoarei auto şi a pasagerului din autoturism, I. S. MIHAI, de 18 ani, din Timişoara.

*Tot din cauza neadaptării vitezei, în jurul orei 23.30, V. C. NICOLAE, de 38 de ani, din Lovrin, a pierdut controlul asupra autoturismului pe care îl conducea dinspre Otelec spre localitatea Ionel şi a intrat în şanţul din partea stângă a sensului de deplasare.
În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale deoarece autoturismul a luat foc, involuntar, arzând în proporţie de 100%.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.