Ada Milea, Bobo Burlacianu si SuperEroii

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 08.02.2012 11:23 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Pentru toţi cei care au crescut cu dorinţa de a-l însoţi pe Robinson Crusoe, Gulliver sau Apolodor în călătoriile lor spectaculoase, sau pur şi simplu pentru toţi cei care îl susţin pe Don Quijote în lupta sa împotriva morilor de vânt, iată un eveniment de bifat pe "enjoy" list 2012.Ada Milea şi Bobo Burlăcianu vă vor călăuzi pe drumul spre eroii din cărţile copilariei voastre. Fără maşina timpului. Fără teleportare. Cum adică, cum? Simplu: un concert de poveste şi de povestit la copiii care nu au cunoscut încă SuperEroi fără pagină de Facebook, ci doar cu pagini de poveste…

Ada Milea şi Bobo Burlăcianu [Fără Zahăr] vin duminică, 12 februarie 2012, ora 19:00, în Sala Capitol a Filarmonicii Banatul, cu Concert despre altfel de SuperEroi.

Preţul biletelor este de 15, 25 şi 35 lei. Biletele pot fi achiziţionate de la casieria 2 a Filarmonicii Banatul. Orar: luni-sâmbătă: 10-19; duminică: 11-19.

Evenimentul este primul din seria de 4 concerte a turneului naţional YouthBank Artist Tour, pe care Ada şi Bobo au acceptat bucuroşi să îl facă în beneficiul programului YouthBank din oraşele Bucureşti, Cluj, Târgu Mureş şi Timişoara.

YouthBank este unul din cele mai eficiente şi apreciate programe de voluntariat pentru liceeni, existente în prezent în România. Triplu premiat la nivel naţional YouthBank a câştigat premiul I la categoria Cel Mai Bun Program Educaţional al Anului la Gala Pemiilor în Educaţie în 2010, Cel mai bun Proiect de Tineret la Gala Societăţii Civile şi Proiectul de voluntariat al anului în domeniul tineretului la Gala Voluntariatului ProVobis în 2011.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.