Adrian Orza: Sunt cel mai in masura sa continui proiectele initiate in ultimii 16 ani

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.04.2012 13:39 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Adrian Orza, candidatul UNIUNII pentru TIMIŞ (PNŢCD+FDGR) la Primăria Municipiului Timişoara şi-a depus astăzi, 30.04.2012, la ora 15.15, la Biroul Elelctoral Municipal, dosarul de candidatură pentru funcţia de primar al oraşului.

"Îmi depun candidatura pentru funcţia de primar cu încrederea în şansele mele, încredere care îmi este întărită şi de sondajele de opinie pe care le-am realizat. Am convingerea că voi câştiga funcţia de primar al municipiului Timişoara, deoarece reprezint cel mai bine schimbarea de generaţie pe care şi-a dorit-o domnul primar Gheorghe Ciuhandu şi, în acelaşi timp, sunt cel mai în măsură să continui proiectele iniţiate în ultimii 16 ani şi care au oferit baza solidă de dezvoltare a Timişoarei de astăzi şi de mâine. Sunt cel mai tânăr dintre candidaţi, dar am cea mai mare experienţă în administraţie, iar timişorenii ştiu acest lucru", a declarat Adrian Orza.
"Schimbul de generaţii ar trebui să fie o prioritate, mai ales în politică. Din păcate, toate marile formaţiuni politice vin tot cu oameni din generaţia veche. Cei din generaţia mea, indiferent de partidul pe care îl reprezintă, trebuie să lase loc unei generaţii mai tinere. De aceea, cu tot respectul şi cu toată încrederea pe care vi le port, îl propun pe domnul Adrian Orza pentru funcţia de Primar al Municipiului Timişoara. Adrian Orza este omul care mi-a fost alături şi pe care m-am bazat în ultimii 12 ani, atât în calitatea sa de Viceprimar, cât şi în cea de preşedinte al organizaţiei PNŢCD Timişoara. Spiritul inovator, experienţa în administraţie, pasiunea şi respectul pentru oameni şi nevoile lor fac din el alternativa cea mai potrivită, atât pentru schimbare, cât şi pentru continuitate", a declarat primarul în funcţie al municipiului Timişoara, Gheorghe Ciuhandu.
Depunerea listelor de candidaţi ai UNIUNII pentru TIMIŞ (PNŢCD+FDGR) pentru Consiliul Local al Municipiului Timişoara va fi făcută marţi, 01.05.2012, la ora 11.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.