Algerieni, pakistanezi, afgani, marocani si asa mai departe

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.07.2012 18:22 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat în ultimele 24 de ore, trei grupuri de migranţi formate din opt persoane, care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România. 

Lucrătorii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga şi Jimbolia au depistat în zona de competenţă, trei grupuri de migranţi, formate din opt persoane de sex masculin.
Bărbaţii depistaţi nu aveau documente de identitate asupra lor şi nu vorbeau limba română, motiv pentru care, poliţiştii de frontieră au procedat la conducerea acestora, la sediile Sectoarelor Poliţiei de Frontieră, în vederea clarificării situaţiei. Poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele depistate sunt cetăţeni algerieni, pakistanezi, afgani şi marocani cu vârste cuprinse între 19 şi 37 de ani, care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România.
Persoanele în cauză au declarat în cadrul primelor cercetări că au ajuns cu mijloace de transport în comun până la frontiera sârbo – română şi de acolo şi-au continuat călătoria pe jos, peste câmp până în momentul reţinerii de către poliţiştii de frontieră.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.