Alte trei persoane trebuie sa munceasca in folosul comunitatii pentru amenzile neplatite

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 31.08.2012 09:28 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Judecătoria Timişoara a soluţionat alte trei dosare în care s-a solicitat efectuarea de muncă în folosul comunităţii în cazul unor sancţiuni aplicate de poliţiştii locali,

în aproximativ 210 dosare fiind formulate până acum cereri pentru înlocuirea sancţiunii amenzii contravenţionale cu prestarea unei activităţi în folosul comunităţii.

Persoanele în cauză sunt din Lenauheim şi Niţchidorf – judeţul Timiş, şi Poiana Vadului – judeţul Alba, aceştia fiind sancţionaţi pentru aruncarea de hârtii, ambalaje, chiştoace de ţigări şi coji de seminţe.

Aceştia urmează să presteze câte 150 de ore de muncă în folosul comunităţii pe raza localităţilor de domiciliu pentru sancţiunile de câte 500 lei primite.

Din celelalte dosare înaintate de Biroul Juridic al Poliţiei Locale Timişoara cele mai multe cazuri rămân cele legate de sancţiuni neplătite pentru contravenţii precum apelarea la mila publicului, atragerea de persoane pentru a întreţine relaţii sexuale contra unor sume de bani, consum de alcool pe domeniul public, depozitarea de deşeuri pe domeniul public şi pe spaţiul verde.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.