Altercatie în centrul satului

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.12.2011 09:46 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Ticvaniu Mare - În seara zilei de 04.12.2011, poliţiştii au intervenit la aplanarea unei stări conflictuale izbucnite iniţial între două femei, de pe raza localităţii Ticvaniu Mare.

Pe fondul unei discuţii contradictorii, între C.VIOLETA, de 24 de ani şi Z.IONELA, de 21 de ani a izbucnit un conflict spontan. Cele două s-au lovit reciproc, în altercaţie intervenind şi soţii acestora, respectiv C.NICOALE, de 30 de ani şi Z.ADRIAN, de 25 de ani.
Aţi doi, un bărbat de 58 de ani, şi un tânăr de 16 ani, au intervenit şi ei pentru a-i despărţi pe cei implicaţi în conflict, dar au participat şi ei la altercaţie.
Conflictul a fost aplanat de poliţiştii sosiţi la faţa locului, toţi fiind conduşi la sediul poliţiei unde oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunile de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, încăierare şi lovire sau alte violenţe.
Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc altercaţia şi participaţia fiecăruia.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.