Ansamblul Duo Bastet revine la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.10.2012 18:48 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Timişoara - Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” Timişoara vă invită la spectacolul Tägliche Tage al Ansamblului de Teatru în limba germană Duo Bastet, din Braşov. Reprezentaţia are loc sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 19.00, în Sala Studio.

Tägliche Tage este o adaptare după Samuel Beckett. Winnie, personajul feminin, e afundată în pământ pe un vârf de munte. Din această postură îşi va ţine interminabilul discurs despre lume, Dumnezeu şi sărmanul ei soţ Willie. Acesta se va face remarcat prin gesturi minimaliste, apoi prin apariţii coregrafice ce întrerup, aparent, discursul din ce în ce mai absurd al soţiei.
Ansamblul de teatru în limba germană DUO BASTET din Braşov a luat fiinţă în toamna anului 2008, fiind format din Carmen Elisabeth Puchianu, scriitoare de expresie germană si conferenţiar la Universitatea Transilvania, si Robert Gabriel Elekes, actualmente doctorand la Sibiu si asistent cultural la Centrul Cultural german din Braşov. Puchianu si Elekes lucrează de câţiva ani împreună în domeniul teatrului studenţesc (trupa DIE GRUPPE) si de amatori, practicând mai ales teatrul de improvizaţie şi de regie cu o vădită predilecţie pentru teatrul absurdului. Punerile în scenă ale celor doi împătimiţi ai teatrului impresionează prin combinaţia unor elemente specifice teatrului corporal, un rol important revenind interacţiunii dintre muzică/sunet şi mişcare scenică.
Spectacolul se joacă în limba germană şi NU SE ASIGURĂ TRADUCERE.
Preţul biletelor este de 10 lei, pentru adulţi, iar studenţii, pensionarii şi elevii le pot achiziţiona cu 5 lei. Casa de bilete este deschisă de luni până vineri, între orele 16.00 şi 19.00, sau cu o oră înainte de începerea spectacolelor. Adresa: strada Alba Iulia, numărul 2, telefon: 0356-450-606, e-mail: ticket@tm-t.ro.
Rezervările îşi pierd valabilitatea cu 20 de minute înainte de începerea reprezentaţiei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.