Aquatim si Aquademica va invita la Saptamana Altfel

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 26.03.2014 17:53 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Aquatim si Fundatia romano-germana Aquademica lanseaza un nou proiect educational, sub titulatura „Aquademica Junior”, destinat copiilor si centrat pe tot ceea ce inseamna implicarea celui mai tanar, celui mai activ si de perspectiva segment de populatie.
„Aquademica Junior” se doreste a fi zona de confort a copiilor dornici sa cunoasca amanunte despre apa, despre oamenii care lucreaza cu ea, despre companii si parti din ele, specializate in captarea, tratarea si transportarea apei, de la surse la utilizatori, deci si la ei.
„Aquademica Junior” va include proiecte inedite, cum ar fi vizite in statiile de tratare sau epurare, ore in scoli, sustinute de catre specialistii Aquatim si Aquademica, editarea de brosuri si carti educative, includerea copiilor in orice proiect local, regional sau chiar european, care ii va viza, sau li se va potrivi.  
„Aquademica Junior” se lanseaza oficial, in plina primavara, cu prima sa actiune, dedicata, evident, celor mici, numita  „Saptamana altfel”, ce se va desfasura in 10 si 11 aprilie, la Statia de Epurare Stan Vidrighin Timisoara, de pe strada Pastorilor nr. 1.
Toti copiii, dornici sa fie oaspetii nostri, sunt asteptati, cu bratele deschise, de catre intreg personalul statiei, timp de doua zile, intr-o actiune interesanta si antrenanta.
Le vom arata utilajele si intreg procesul tehnologic, de pe cele 23 de hectare, iar ghizii nostri vor explica, in amanunt si pe intelesul celor mici, ce se intampla cu apa murdara din statie si cum devine ea, din nou, curata.
Programarile vizitelor grupurilor de copii se fac la Biroul Relatii Publice si Comunicare, telefon 0256 201 370, interior 3151.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.