Arestati preventiv pentru comiterea unui furt din boxa

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.01.2012 10:10 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Timisoara - În timp ce executau serviciul de patrulare pe strada Michelangelo din municipiul Timişoara, la data de 15 ianuarie 2012, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie i-au depistat pe F. Robert,de 28 de ani, din localitatea Orăştie, judeţul Hunedoara, şi A. Lucian, de 34 de ani,din localitatea Şotrile, judeţul Prahova, care aveau asupra lor ţevi de alamă, bormaşini şi flexuri.

Pe strada Vasile Goldiş, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 l-au depistat pe V. A. Florin, de 26 ani, care avea asupra sa o bicicletă şi o husă ce conţinea 5 beţe de pescuit.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bunurile găsite au fost sustrase dintr-o boxă de pe strada Teiului ce aparţine lui P. Bela, creând un prejudiciu de 10.000 de lei.

Persoanele în cauză au fost preluate de poliţiştii din cadrul Compartimentului Investigaţii Criminale care au procedat la reţinerea celor trei pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

În urma prezentării Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara , magistraţii au emis pe numele acestora un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.