Autoturism de lux furat din Italia

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.09.2012 16:57 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Un autoturism de lux marca BMW, seria 5 în valoare de 20000 de euro a fost indisponibilizat aseară de către poliţiştii de frontieră mehedinţeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, după ce fusese semnalat ca fiind furat din Italia. 

În seara zilei de 10.09.2012, ora 18, s-a prezentat la controlul de frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I pentru a efectua formalităţile de frontieră conducând un autoturism marca BMW, cetăţeanul român L. Vasile în vârstă de 34 de ani din localitatea Piatra Olt.
La controlul de frontieră existând suspiciuni în legătură cu modul legal de deţinere al autoturismului de către L. Vasile, poliţiştii de frontieră au verificat amănunţit documentele de identificare prezentate de către aceasta.
Verificările efectuate de poliţiştii de frontieră, în bazele de date naţionale au stabilit că autoturismul figurează ca fiind furat din Italia din data 24.03.2009.
Autoturismul furat este fabricat în anul 2006 şi are o valoare de 20000 de euro.
În cauză, faţă de L. Vasile s-a întocmit lucrare penală în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiuniide tăinuire la furt .
Autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat proprietarului de drept.
În primele opt luni ale anului 2012, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au indisponibilizat un număr de 9 autovehicule furate din Uniunea Europeană, valoarea totală a acestora se ridicându-se la 150202 lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.