Autoturism furat din Bosnia si Hertegovina gasit la Jimbolia

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.04.2012 13:51 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat ieri un autoturism marca „Mercedes”, care figura în baza de date ca fiind furat din Bosnia şi Herţegovina.

Ieri, în jurul orei 18.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, s-a prezentat pentru a intra din România, cetăţeanul sârb Jozef S., în vârstă de 49 de ani. Bărbatul conducea un autoturism marca „Mercedes 250D”.
Cu ocazia efectuării formalităţilor de frontieră, lucrătorii noştri au avut suspiciuni cu privire la provenienţa autoturismului, fiind făcute verificări în baza de date. După efectuarea cercetarilor de rigoare, oamenii legii au stabilit cu certitudine faptul că maşina figurează în baza de date, ca fiind furată din Bosnia şi Herţegovina.
Şoferul a declarat că nu are cunoştinţă că autoturismul este furat, acesta l-a cumpărat în anul 2008, dintr-o piaţă din Serbia.
Poliţiştii de frontieră timişeni continuă cercetările, iar până la finalizarea anchetei, autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara. Totodată lucrătorii noştri i-au întocmit bărbatului lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.