Autoturisme cu documente false la frontiera

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.04.2012 17:09 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Două autoturisme înmatriculate în străinătate, a căror documente prezentau urme de falsificare, au fost descoperite de către poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin. 

Ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului Combaterea Migraţiei Ilegale şi a Infracţionalităţii Transfrontaliere, în cooperare cu lucrătorii noştri din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin, au oprit ieri dimineaţă două autoturisme care circulau pe D.N. 57.
Autoturismele, înmatriculate în Franţa şi respectiv Italia, erau conduse de doi cetăţeni români, G.S. de 21 ani, domiciliat în comuna Socol şi L.I. de 25 ani, domiciliat în municipiul Reşiţa.
Aceştia au prezentat la solicitarea poliţiştilor de frontieră, documentele autovehiculelor.
La controlul efectuat, poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentele prezentate. Astfel, în urma verificărilor efectuate cu aparatura din dotare asupra colantelor Inspecţiei Tehnice Periodice şi a Cărţiilor Internaţionale de Asigurare a autoturismelor s-a constatat că acestea sunt false total.
Pe numele celor două persoane poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.