Cadouri pentru copii de la Clubul Rotary Buzias

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.04.2012 13:19 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Clubul Rotary Buzias a avut placerea sa ofere un cadou, cu ocazia Sabatorilor de Pasti, copiilor de la Casa de Copii Hansel si Gretel din Buzias, cat si copiilor de la Centrul de zi al Fundatiei Caritas din Bacova.

Cadoul a constant intr-un spectacol de teatru desfasurat la Teatrul Iulia si oferirea de diplome tuturor participantilor. Actiune este o continuare a altor actiune ale Clubului Rotary Buzias, cum au fost donarea de carti casei de copii Hansel si Gretel, membrii acestui club incercand astfel sa stimuleze imaginatia, creativitatea si responsabilitatea unor copii ai caror parinti nu au avut prea multa responsabilitate.
Tinem sa multumim in mod special doamnei Eli de la Casa de Copii Hansel si Gretel, domnului Grun de la Federatia Caritas, doamnei Daniela Maris - directoarea teatrului Iulia si firmei Sar Security, cat si presei.
Clubul nostru ureaza Sarbatori fericite tuturor, colaboratorilor, membrilor, beneficiarilor si sponsorilor sai.
Rotary este o organizatie a oamenilor din diferite profesii, care asigura servicii umanitare, promoveaza standarde etice inalte in toate domeniile de activitate si stabileste relatii de buna intelegere. In intreaga lume exista aproximativ 33.000 de Cluburi Rotary, care au peste 1,2 milioane de membri.

 

Clubul Rotary Buzias

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.