Cannabis cu accident pe strada Sarmisegetusa

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.05.2012 11:53 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

În data de 29 mai 2012, în jurul orei 17.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Sarmisegetusa din Timişoara a avut loc un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat rănirea unei fetiţe de 11 ani.

Ajunşi la faţa locului poliţiştii au stabilit că un autoturism care circula dinspre strada I. Grozescu spre strada Morarilor, a surprins şi accidentat pe C. L. Sara, de 11 ani, care traversa strada prin loc nepermis şi fără să se asigure. După producerea accidentului conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii accidentului fără a avea încuviinţarea organelor de poliţie.
La scurt timp, poliţiştii au reuşit să-l identifice şi să-l depisteze pe conducătorul B. Aurel, de 57 de ani, din Timişoara care după ce a părăsit locul accidentului a plecat acasă şi şi-a parcat autoturismul în curte. Bărbatul a fost condus la poliţie şi pentru că avea un comportament suspect, fiind agitat şi confuz, s-a procedat la testarea cu aparatul pentru droguri, iar testul a ieşit pozitiv la consumul de cannabis, drept pentru care acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Timişoara unde i s-au recoltat probele biologice.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.