Cat mai costa un buletin fals?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 08.07.2013 19:15 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat o persoană din Pakistan care a încercat să iasă ilegal din ţară, prezentând la controlul de frontieră un document de identitate fals.
Ieri, în jurul orei 00.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat pentru efectuarea controlului de frontieră o persoană de sex masculin.
Bărbatul a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate românească. În timpul verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la documentul de identitate prezentat. Astfel, în urma verificărilor efectuate de lucrătorii noştrii s-a constatat că documentul românesc prezentat este fals total.
S-a stabilit cu această ocazie că bărbatul se numeşte Abbas N., în vârstă de 26 ani şi este cetăţean din Pakistan. Tânărul a declarat că documentul românesc l-a procurat prin intermediul unui prieten, în schimbul sumei de 300 de euro şi a recurs la această metodă deoarece nu deţinea viză pentru Spaţiul Schengen.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.