Catalin din Simian cu mandat european

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.07.2012 19:41 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat în urma verificărilor efectuate la controlul de frontieră un cetăţean român care era urmărit general în vederea extrădării în Austria .În ziua de 10.07.2012, ora 05.30 s-a prezentat la controlul de frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I pentru a efectua formalităţile specifice de control a documentelor de călătorie pentru ieşirea din România, cetăţenul român C. Cătălin în vârstă de 36 de ani, din comuna Şimian, judeţul Mehedinţi. 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au constatat că C. Cătălin este căutat pentru arestare în vederea extrădării de autorităţile poliţieneşti din Austria, pe numele acestuia existând un mandat european de arestare din luna noiembrie a anului 2011 pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat pe teritoriul acestei ţări.
În data de 10.07.2012 la ora 08.30, C. Cătălin a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale aparţinând Inspectoratului de Politie Judeţean Mehedinţi.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.