CCIAT, realeasa la presedintia Asociatiei Camerelor din Euroregiunea DKMT

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 15.07.2014 17:08 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Preşedintele CCIA Timiş, Georgica CORNU, a fost reales in unanimitate de voturi Presedinte al Asociatiei Camerelor din Euroregiunea DKMT, pentru mandatul 2014 – 2018, in Adunarea Generala a Membrilor, statutar intrunita la Timişoara, in data de 3 iulie 2014.  
Adunarea Generala a ales cu unanimitate de voturi şi membrii Consiliului Director pentru mandatul 2014-2018: Petru BUZZI - Presedinte CCIA Caras-Severin, SZIRÁKI András - Presedinte CCI Szolnok si Georgica CORNU- Presedinte CCIAT.
De asemenea, s-a hotarat primirea in Asociatie ca invitati permanenti a camerelor de comert din Kikinda, Pancevo si Zrenjanin (Serbia).  
Au mai fost aprobate, cu unanimitate de voturi: programul de activitate, bugetul, cotizatia şi serviciile Asociaţiei.
Ordinea de zi a mai cuprins: prezentarea Raportului de activitate al Presedintelui in exercitiu al Asociatiei pentru perioada anului 2014 si in mandatul 2010-2014 şi a raportului  financiar al Asociatiei pentru perioada analizata, probleme organizatorice conform prevederilor statutului şi transferarea ca bune practici a rezultatelor Proiectului „Schema inovativa de adaptabilitate si specializare SIAS” spre camerele de comerţ din Euroregiunea DKMT in vederea asigurarii sustenabilitatii acestuia.
In final, s-a stabilit ca la Szolnok (Ungaria) sa fie organizata in perioada septembrie – octombrie 2014, o Adunare Generala Extraordinara, la care Consiliul Director va prezenta proiecte şi masuri concrete de revigorare a activitaţii Asociaţiei, urmata  de un parteneriat de afaceri tripartit.      
Informatii suplimentare la tel. 0374160905, 0722-503138, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic – secretar tehnic al Asociaţiei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.