Cheile Nerei Mountainbike Race

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 01.06.2014 17:39 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Kiwanis Timişoara si Asociatia Sportiva Cheile Nerei organizeaza la Sasca Romana in data de 14 iunie 2014, primul concurs de mountainbike dedicat unei arii protejate din ţara: Cheile Nerei Mountainbike Race.
Evenimentul se afla la prima ediţie şi se adreseaza tuturor bicicliştilor amatori din ţara şi din strainatate.
Inscrierile se fac online pe http://www.sascabike.ro sau la faţa locului.
Categoriile de concurs sunt: 14-17 ani, 18-32 ani, 32-49 ani şi peste 50 ani, masculin şi feminin. Vor fi acordate premii pentru primele 3 locuri caştigatoare de la fiecare categorie.
Programul evenimentului este urmatorul:
8:30 – 10:30 – inscrieri pe terenul de fotbal din localitatea Sasca Romana
11:00 – 17:00 – Desfaşurare cursa, de-a lungul unui traseu de aproximativ 35 km.
17:30 – 23:00 – premiere, tombola si concert Cover Band Timişoara
Dupa cursa va avea loc o tombola pentru cei prezenţi, premiile fiind oferite de catre CoolBike Team şi VeloCity.

Intreg evenimentul promoveaza Parcului Naţional Cheile Nerei – Beuşniţa şi, in speţa, turismul in aceasta zona cu adevarat deosebita, cu potenţial extrem de mare.
Pe de alta parte, evenimentul sustine adoptarea unui stil de viaţa sanatos, prin sport.
In plus, aceasta componenta – sanatatea – ne-a determinat sa evidenţiem caracterul caritabil al acestei competiţii: tot profitul generat va fi donat sub forma de aparatura medicala catre Spitalul Louis Ţurcanu, cel mai important spital pentu copii din vestul ţarii.
Se doreşte ca in urma concursului sa strangem aproximativ 20.000 lei pentru achiziţionarea şi donarea catre spital a 3 pompe volumetrice necesare in acest moment.

Kiwanis Timişoara este o filiala a Kiwanis International, o organizaţie a carei misiune este de a sprijini copiii - “serving the children of the word” (sa servim copiii lumii) - care sunt viitorul omenirii.
In Europa, Kiwanis strange si distribuie aproape 10 milioane de euro si peste un milion de ore de voluntariat in folosul copiilor.
Kiwanis Timişoara a infiinţat, in anul 2012, Proiectul de Modernizare a secţiei de Terapie Intensiva şi UPU din cadrul spitalului Louis Ţurcanu, iar echipamentele donate pana in prezent sunt in valoare de 53.353 lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.