Ciprian Jichici: Sustin neconditionat sprijinirea activitatilor sportive in Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.11.2011 14:51 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Timişoara a devenit un oraş care, din nefericire, are din ce în ce mai puţine lucruri cu care să se mândrească şi din ce în ce mai multe care nu îi fac cinste.Una dintre puţinele constante pozitive ale ultimilor ani în oraşul nostru a fost activitatea sportivă, activitate care a adus timişorenilor numeroase reuşite şi bucurii, indiferent că a fost vorba de fotbal, baschet, rugby sau alte discipline. Orice comunitate modernă are datoria morală faţă de viitorul ei să încurajeze, să sprijine şi, mai ales, să promoveze activităţile sportive de orice fel. În cazul unor fenomene sportive cum este Poli Timişoara, fenomene care transcend conducători vremelnici de orice fel şi reprezintă un motiv de mândrie pentru multe zeci de mii de timişoreni, această datorie este cu atât mai evidentă.

Consider că mişcările sportive reprezentative ale Timişoarei nu trebuie amestecate în combinaţii politice şi de imagine. Mai mult, ele nu trebuie abandonate dacă nu mai prezintă o sursă de capital de imagine pentru membrii clasei politice locale, şi mă refer aici mai ales la cei care ani de-a rândul s-au declarat suporteri înfocaţi ai unor echipe cum este Poli Timişoara. Adevărata susţinere se demonstrează prin consecvenţă şi prin găsirea unor soluţii, inclusiv în perioadele mai complicate din punct de vedere economic.
Consecvent poziţiei pe care am avut-o de-a lungul întregului mandat de consilier local, susţin necondiţionat sprijinirea activităţilor sportive în Timişoara şi fac un apel public pentru identificarea unei soluţii de susţinere a echipei de fotbal Poli Timişoara, o soluţie care să fie legală şi echitabilă din perspectiva condiţiilor economice actuale.

Ciprian Jichici
Consilier Municipal
Vicepreşedinte PNL Timişoara

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.