Club conversational pentru copii si cursuri intensive de limba germana la Centrul Cultural German

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.06.2012 14:02 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Centrul Cultural German Timişoara oferă, începând cu data de 2 iulie 2012, un club conversaţional pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani. Clubul se desfăşoară zilnic, de luni până vineri, pe întreaga perioadă a lunii iulie,oferind astfel copiilor ocazia de a învăţa sau exersa limba germană prin intermediul multor activităţi antrenante (jocuri, cântece, poezii şi mini-proiecte). 

Înscrierile pentru clubul conversational se fac în săptămâna 25 – 29 iunie, între orele 12.00 – 18.00 la sediul Centrului.
Tot în luna iulie se oferă şi cursuri intensive de limba germană pentru adulţi pentru nivelurile A1 - B1. Aceste cursuri au loc în perioada 16 iulie – 3 august, cu întâlniri zilnice, de luni până vineri. Cursurile au la bază metoda comunicativă, metodă în care competenţele lingvistice ale cursanţilor sunt formate în jurul situaţiilor de comunicare.
Înscrierile pentru cursurile intensive se pot face în săptămâna 9 – 13 iulie, între orele 12.00 – 18.00 la sediul Centrului. Tuturor cursanţilor Centrului li se oferă la înscriere gratuit setul de manuale de curs. Suplimentar, toţi cursanţii Centrului beneficiază de înscriere gratuită la bibliotecă şi utilizare gratuită a Centrului de Studiu Individual din cadrul Centrului.
Centrul Cultural German Timişoara este partener acreditat Goethe-Institut şi centru de examinare Goethe-Institut.
Pentru informaţii suplimentare se poate contacta Isabela Ghera – Coordonator cursuri, Tel.: +40 256 40 70 58, sprache@kulturzentrum-temeswar.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.