Concert caritabil: Lumina in muzica si imagini

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.04.2013 12:16 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Timisoara - Filarmonica „Banatul”, TVR Timisoara si Fundatia „Pentru Voi” va invita sambata, 27 aprilie, de la ora 19.00, la concertul caritabil „Lumina in muzica si imagini”,  care va avea loc la Sala Capitol a Filarmonicii „Banatul” din Timisoara.
Concertul va fi dirijat de maestrul Radu Popa si va cuprinde urmatoarele lucrari integrale si fragmente: Aram Haciaturian - Spartacus, Charlie Chaplin - Luminile orasului, James Last - Pastorul singuratic, Andrew Lloyd Webber - Pie Jesu, Enio Morricone - Pentru dragoste se poate muri, Gioacchino Rossini - Aria pisicilor, Johann Strauss - Voci de primavara, Johannes Brahms - Dans ungar, Giacomo Puccini - Nessun Dorma, Wolfgang Amadeus Mozart - Ave Verum, Johann Strauss - Marsul Radetzchi, Giuseppe Verdi - Corul robilor/Nabucco, Bedrich Smetana - Vltava, M.Brediceanu - Doua dansuri romanesti.
Concertul, organizat in cadrul lunii mondiale de constientizare a autismului, va fi inregistrat de TVR Timisoara si transmis integral in ziua de Pasti,  pe canalul national TVR 3, de la ora 21.00, iar in programul TVR Timisoara va putea fi urmarit luni, 06 mai, de la ora 19.00.
Taloanele pentru accesul la concert se pot achizitiona de la casieria Filarmonicii Banatul. Pretul unui bilet este de 30 de lei la loje, 20 lei la parter si 10 lei pentru elevi, studenti, pensionari si persoane cu dizabilitati.
Fondurile stranse cu acest prilej vor fi donate Fundatiei „Pentru Voi”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.