Concurs de septembrie de la Fornetti Romania

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.09.2012 17:51 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Începând cu această lună, compania provoacă iubitorii Fornetti la un concurs de “cultură a gustului bun”. Zilnic, timp de 2 luni, prin intermediul paginii oficiale de Facebook,www.facebook.com/fornettiro, pofticioşii pot participa la un joc delicios, care le va aduce premii constând în produse Fornetti. Valoarea tichetelor oferite este de 100 de lei/zi. Tot ce trebuie făcut este ca cei care doresc să participe, să dea like la pagina oficială de facebook şi să răspundă corect la întrebarea postată. Câştigătorul va fi anunţat în ziua imediat următoare şi poate ridica premiul de la orice partener de franciză din ţară.
Septembrie- lună bogată şi plină de noutăţi! Compania Fornetti România diversifică gama de produse începând cu această lună predestinată rodniciei. Consumatorii vor găsi, pe lângă produsele tradiţionale, specialităţi noi şi servicii complementare: sandviciuri, covrigi, langoşi, cafea, băuturi răcoritoare şi produse lactate. Nu se va pierde “amprenta” Fornetti, toate delicatesele având gustul familiar, inconfundabil, specific brand-ului.
Sandviciurile vor fi preparate de partenerii Fornetti pe loc, astfel încât cei care comandă, să-l servească proaspăt, cu ingredientele alese de ei. „Vedeta” noii game a companiei va fi pâinica Fornetti, panini simplă sau cu seminţe. Covrigii vor fi din aluat cu sare, 7 bucăţi la preţul de 0,99 lei. Langoşul, din aluat pufos, va fi preparat simplu, urmând ca umplutura să fie aleasă de fiecare cumpărător în parte, după gust.
Preţ nemaiîntâlnit pe piaţa din România: doar 0,99 lei. Totodată, întreaga gamă de produse are preţurile micşorate!
Aceasta este parte integrantă din noul concept Fornetti: ieftin, bun, sănătos!
Fornetti România s-a aflat, timp de 51 de zile într-o campanie de promovare a acestor produse, urmând ca cei interesaţi, să le poate găsi în magazine de la începutul lunii.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.