Concursurile de sah, table, tenis de masa si tir si-au desemnat castigatorii

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.03.2012 18:49 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Caraş-Severin - Cu ocazia Zilei Poliţiei Române, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin împreună cu Sindicatul Poliţiştilor din Banat, Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Corpul Naţional al Poliţiştilor,dar şi I.P.A. Caraş-Severin au organizat competiţii sportive pentru poliţişti.

Astfel, la sediul inspectoratului s-au desfăşurat luni, 19 martie a.c., începând cu ora 9.00, concursurile de şah şi table pentru cadrele inspectoratului.

Concursul de şah s-a disputat între 6 participanţi, în sistem turneu (fiecare cu fiecare). Nici anul acesta comisarul de poliţie Bolintis Mihai nu a mai concurat pentru marele premiu de la şah, ci a fost doar un simplu adversar la table.

Locul I la şah a fost adjudecat de domnul Brage Cristian de la Poliţia Municipiului Reşiţa. La concursul de şah a participat şi un fost poliţist, actualmente pensionar, Trotea Ion care a reuşit să se claseze pe locul II, urmat de Mălăescu Daniel din cadrul Serviciului Financiar.

La concursul de table s-au înscris 16 poliţişti pasionaţi de acest joc, care au dorit să-şi testeze 'forţele' în lupta cu ceilalţi colegi din cadrul altor servicii sau poliţii municipale şi orăşeneşti, iar locul I a fost câştigat de Moatăr Mihai din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, pe locul II a fost ocupat de Zgriba Florin de la Poliţia Municipiului Reşiţa, iar locul III i-a revenit lui Oberşterescu Ion-Efta de la Structura de Securitate.

Marţi, poliţiştii au participat la competiţiile de tir şi tenis de masă.

Competiţia de tir a constat în executarea unei trageri cu pistolul 'Carpaţi', calibru 7,65 mm, asupra unui ţinte situate la 15 metri distanţă de concurenţi.

Fiecare concurent a avut la dispoziţie câte şase cartuşe pentru a nimerii ţinta şi a încercat să obţină punctajul maxim, de 60 de puncte, dar pentru a se 'încălzi' au primit iniţial trei cartuşe.

Şi anul acesta trei dintre participanţi au avut acelaşi punctaj şi anume 58 de puncte, fapt pentru care s-a organizat o a doua şedinţă de tragere pentru a-i departaja.

O adevărată lecţie de tragere le-a dat poliţiştilor agentul Imbrea Ionuţ, din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Bocşa, un tânăr care nu a mai participat la această competiţie, dar s-a clasat pe primul loc.

L-a înălţime s-a situat şi agentul şef adj. Cornea Adrian de la Secţia 2 Poliţie Rurală Caransebeş, care a ocupat locul II, urmat de agentul Covaciu Ovidiu, din cadrul Serviciului Intervenţii Rapide.

Pentru a sparge gheaţa şi a încuraja participarea poliţistelor la aceste competiţii, agentul Cărbunaru Ancuţa a participat la concursul de tir şi chiar i-a întrecut pe câţiva dintrre colegi, obţinând 54 de puncte din 60 posibile.

Punctajele foarte bune obţinute la trageri au bucurat conducerea inspectoratului şi ar trebui să-i pună pe gânduri pe cei certaţi cu legea...

La concursul de tenis de masă organizat cu această ocazie, au participat poliţişti din tot judeţul, care au jucat în sistem turneu (fiecare cu fiecare).

Concursul s-a desfăşurat în bune condiţii, participanţii punând suflet în ceea ce fac, respectând regulile şi jucând cu fairplay.

Rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor, concursul fiind câştigat şi anul acesta de către ag. pr. SÎRBU CRISTIAN GIANI, din cadrul Serviciului Resurse Umane, urmat fiind de insp. Savescu Flavian din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor.

Locul trei a fost ocupat de ag. şef PĂUŞAN-BARNA SORIN, din cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă, care şi-a păstrat locul ca şi anul trecut.

Câştigătorii au fost răsplătiţi cu diplome şi premii constând în echipament sportiv.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.