Conduceau autoturisme pe drumurile publice, desi nu respectau prevederile O.U.G. 195 din 2002

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.01.2012 11:09 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

În timp ce executau serviciul de patrulare la data de 13 ianuarie 2012, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie, au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Simion Bărnuţiu din Timişoara.

Din verificările efectuate în evidenţe, s-a constatat că B. Alin, de 28 de ani, a fost autoturismul deşi nu poseda permis de conducere.


În timp ce desfăşurau activităţi de control şi supraveghere a traficului rutier la data de 14.01.2012,în jurul orei 03.15, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Pestalozzi din Timişoara.

Poliţiştii au procedat la verificarea în bazele de date a conducătorului auto stabilind că P. B. Vasile, de 20 ani, din localitatea Chevereşu Mare, judeţul Timiş, nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie.

Faţă de cei doi conducători auto, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.


La data de 13.01.2012, în jurul orei 13.15, poliţişti Secţiei 2 Poliţie Rurală Cărpiniş au oprit un autoturism care se deplasa pe raza localităţii Iecea Mică.

Poliţiştii au procedat la legitimarea conducătorului auto stabilind că se numeşte C. Florin, iar cu ocazia verificării documentelor a rezultat faptul că numerele de înmatriculare aplicate pe autoturism erau expirate din data de 29.11.2011.

Pe numele lui C. Florin, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat în circulaţie conform O.U.G. 195 din 2002..


Poliţiştii au oprit în trafic la data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 05.25, un autoturism care se deplasa pe bulevardul Take Ionescu din Timişoara.

Întrucât conducătorul auto emana puternic vapori de alcool, poliţiştii l-au testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Clinic Judeţean a refuzat recoltarea probelor biologice.

Faţă de S. B. Eugen, de 25 ani, din localitatea Comăneşti , judeţul Bacău, poliţişti au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză cercetările vor continua.

 

În data de 15.01.a.c., în jurul orei 01.30, poliţiştii l-au depistat în trafic pe G. S. Adrian, de 36 ani, care conducea un autoturism pe Calea Buziaşului din Timişoara.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 1,17mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Clinic Judeţean pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările vor continua pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.