Cosurile de fum fac probleme la Oravita si Resita

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.02.2012 12:55 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

La Oraviţa, în cursul zilei de ieri, 9 februarie a.c., mai multe locuinţe au fost în pericol să ardă din cauza unor incendii izbucnite la coşuri de fum.

Primul foc s-a aprins la coşul de evacuare a fumului de la un bloc de locuinţe situat pe strada Zona Gării şi exista riscul de extindere la apartamentele oamenilor. Despre producerea acestui incendiu, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'SEMENIC' al Judeţului Caraş-Severin a fost anunţat la ora 18.10. Intervenţia pompierilor orăviţeni a fost promptă, astfel focul a fost lichidat înininte să se înregistreze pagube majore.

La ora 19.30, tot la Oraviţa, pompierii militari au fost chemaţi să intervină pentru stingere unui alt foc izbucnit, de data aceasta, la coşul unei case particulare din strada Simion Mangiuca.

Cele două intervenţii s-au încheiat fără să se fi înregistrat victime.

Pompierii militari de la Detaşamentul Reşiţa au intrevenit şi ei, ieri 09 februarie a.c., pentru lichidarea unui incendiu izbucnit tot din cauza unui coş de fum.

În acest caz a fost vorba despre un sălaş din apropierea municipiului. La sosirea pompierilor focul se manifesta la aproape întreaga construcţie. În încercarea de a interveni cu o motopompă, pompierii au parcurs aproximativ jumătate de km pe jos până la sălaş şi aceasta pentru că autospecialele nu au putut ajunge până la locul intervenţiei din cauza lipsei unei căi de acces.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.