Cronica penala ... cu Proclamatia de la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 06.12.2012 19:00 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Depistaţi în flagrant în timp ce sustrăgeau bunuri din societăţi comerciale

La data de 06 decembrie a.c., în jurul orei 00:40, poliţiştii din cadrul Secţiei 11 Rurală Sânnicolau Mare au depistat în flagrant un tânăr în timp ce sustrăgea bunuri dintru-un magazin.
R. Lucian, de 28 de ani, din Cenad, a pătruns prin efracţie într-o societate comercială situată pe raza localităţii, de unde a sustras un telefon mobil şi 62 de pachete de ţigări.
Prejudiciul în valoare de 1560 de lei a fost în totalitate recuperat, bunurile fiind predate păgubitului.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comitere infracţiunii de furt calificat, cercetările continuând în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului.
În cursul aceleiaşi nopţi, la ora 01:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 12 Rurală Periam, au depistat în flagrant o persoană în timp ce sustrăgea bunuri dintr-o societate comercială.
S. A., de 17 ani, din comuna Lenauheim, a pătruns prin efracţie într-un bar situată pe raza comunei, de unde a sustras mai multe bunuri alimentare şi obiecte folosite la jocuri de noroc ( jetoane, cărţi de joc, zaruri).
Bunurile sustrase au fost recuperate şi predate păgubitului, iar pe numele minorului poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Atenţie la pietoni!

La data de 05 decembrie a.c., în jurul orei 06.30, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident strada Calea Martirilor.
Deplasându-se la faţa locului au constatat că B. ROLLAND, de 23 de ani, din Timişoara, a condus un autoturism pe strada mai sus menţionată, iar la intersecţia cu strada Naturii a surprins şi accidentat un pieton.
În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a pietonului T. GHEORGHE, de 77 de ani, care era angajat în traversarea carosabilului prin loc marcat şi semnalizat corespunzător.
În aceeaşi dimineaţă, la ora 07.10, S. DĂNUT, de 50 de ani, din Timişoara, a condus un autoturism pe strada Calea Bogdăneştilor, iar la un momen dat dat a surprins şi accidentat un copil aflat în angajarea carosabilului prin loc marcat şi semnalizat corespunzător.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a miorului M. RAUL, de 13 ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Accident rutier

La data de 05 decembrie a.c., în jurul orei 19.45, poliţiştii Biroului Rutier Lugoj au fost sesizaţi despre producerea unui accident pe DN 6, între localităţile Caransebeş şi Lugoj.
Deplasându-se la faţa locului au constatat că O. CĂLIN, de 24 de ani, din Lugoj, a condus un autoturism pe drumul mai sus menţionat, iar la km 484 a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, întrucât a încercat să repare din mers un ştergător, moment în care a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a pasagerei din acelaşi autoturism, O. Beatrix, de 20 de ani, din Lugoj.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Încă o persoană care colecta fonduri pe str. Proclamaţia de la Timişoara

Poliţiştii locali au depistat în cursul după-amiezii de 5 decembrie 2012, în jurul orei 17.00, pe B. Cristian, de 35 de ani, cu domiciliul în satul Câstău, comuna Beriu, judeţul Hunedoara, care colecta fonduri fără a deţine aviz din partea Comisiei de Ordine Publică din cadrul Primăriei Timişoara pe str. Proclamaţia de la Timişoara, în faţa magazinului Bega. Acesta a prezentat o legitimaţie pe care se specifică faptul că este călugăr la Schitul Sfântul Ioan din Hunedoara. Bărbatului i s-a adus la cunoştinţă că încalcă prevederile HCL 160/2009, fiind sancţionat cu 1000 lei. Poliţiştii locali continuă acţiunile de depistare a persoanelor care colectează fonduri pe raza municipiului Timişoara fără a deţine autorizaţie, urmărindu-se ca acţiunile de acest gen să se desfăşoare numai în condiţiile legii.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.