Cronica penala... a adormit la volan

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.11.2012 08:46 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Cercetaţi pentru furt

În urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii Postului Denta au fost depistaţi S. DANIEL, de 21 de ani, S. MIHĂITĂ, de 18 ani, ambii din comuna Denta şi M. S., de 17 ani, din Banloc, suspectaţi că în noaptea de 03/04.11.2012, au sustras din curtea unui imobil cabluri de sudură.
Bunurile nu au putut fi recuperate deoarece acestea au fost valorificate de cei trei în schimbul unei sume de bani.
Cercetările vor continua, cu suspecţii în stare de libertate în dosarul penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

Depistat în timp ce tăia ilegal arbori

La data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 13.45, cu ocazia unei acţiuni organizate si executate de poliţiştii Postului Coşteiu, pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de material lemnos, pe raza localităţii Hezeriş, au fost depistaţi A. Ion, de 51 de ani, , G. Cornel, de 47 de ani, ambii din comuna Coşteiu şi V. Marius, de 41 de ani, din Lugoj, care tăiau ilegal din pădure mai mulţi arbori din specia cer.
La faţa locului s-a constat că până la sosirea poliţiştilor A. Ion tăiase 11 arbori cu diametrul de 10-11 cm şi lungime 5 m, iar ceilalţi doi au tăiat ilegal trei arbori de 6 m şi un diametru de 21 cm.
Poliţiştii le-au întocmit celor trei dosare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăiere ilegală de arbori.

Accidente rutiere

La data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 06.45, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe strada Holdelor.
Deplasându-se la faţa locului, au constatat că S. Dumitru, din Timişoara, a condus un autoturism pe strada mai sus menţionată, dinspre strada Ion Ionescu de la Brad spre strada Silistra, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un pieton.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoara a pietonului F. Emilia, de 53 de ani, din Timişoara, care era angajată în traversarea carosabilului prin loc marcat şi semnalizat corespunzător.
La ora 6.50, P. Sandor, de 62 de ani, din Ungaria, a condus un microbus pe DN 6, din direcţia Timişoara spre Lovrin, iar la km 500, pe fondul oboselii, a adormit la volan şi a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto N. Octavian, de 36 de ani, din comuna Dudeştii Noi.
În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.