Cronica penala... cu bilete la ordin

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.12.2012 18:57 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Urmăriţi penal pentru infracţiuni economice

La data de 18 decembrie a.c., în urma activităţilor de cercetare penală, ofiţerii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, cu avizul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, au dispus începerea urmăririi penale faţă de două persoane, suspectate de comiterea infracţiunii de înşelăciune, respectiv complicitate la înşelăciune.
În fapt, în perioada iulie-noiembrie 2008, C. P., de 42 de ani şi C. M., de 41 de ani, ambii din Timişoara, în calitate de asociat, respectiv administrator al unei firme, au indus în eroare trei persoane juridice, cu ocazia achiziţionării de mărfuri(materiale de construcţii), prin emiterea de bilete la ordin şi C.E.C-uri, ca mijloc de plata, care la data scadentă nu aveau disponibil în contul bancar.
Prejudiciul creat de persoanele în cauză celor trei societăţi este de 216.000 lei.   

Reţinuţi pentru furt din locuinţă

La data de 18 decembrie a.c., poliţiştii Secţiei 9 Rurală Jebel au identificat trei persoane suspectate de comiterea unui furt din locuinţă.
În noaptea de 03/04 decembrie a.c, C. Ovidiu, de 22 de ani, din Săcălaz, F. Cosmin,  de 26 de ani şi C. DANIEL, de 18 ani, ambii din Ghilad, au pătruns prin efracţie într-o locuinţă situată, pe raza localităţii Ghilad, de unde au sustras mai multe aparate electrocasnice şi electrice ( bormaşini, aspiratoare, dvd-player, hidrofor), în vederea valorificării, creând un prejudiciu în valoare de 2000 de lei.
Cei trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta cu propunere de arestare preventivă.
Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi recuperării prejudiciului cauzat.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.