Cronica penala... cu cheile in contact

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.06.2013 17:41 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

La data de 18 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Postului Voiteg au identificat o persoană suspectată de comiterea unui furt.
Poliţiştii au fost sesizaţi de către V. L. despre faptul că în cursul nopţii de 17 spre 18 iunie a.c., persoane necunoscute i-au sustras bicicleta care se afla în faţa unui bar din comună.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au depistat pe W. Emeric, de 39 de ani, din aceeaşi comună, suspectat de comiterea faptei.
***
La Timişoara, poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi despre faptul că două persoane au pătruns prin efracţie într-un imobil situat pe strada Nicolae Titulescu.
Deplasându-se la faţa locului, i-au depistat pe A. Istvan, de 31 de ani, din Timişoara, şi M. Cătălin, de 24 de ani, din municipiul Lupeni, judeţul Hunedoara, care pătrunseseră în clădire, prin tăierea lacătului de la uşa acces, cu intenţia de a sustrage bunuri.
În momentul în care s-a declanşat sistemul de alarmă al societăţii, la faţa locului a apărut paznicul care a şi anunţat organele de poliţie.
***
În jurul orei 06:10, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment pe strada Lacului.
Deplasându-se la faţa locului, au constatat că şoferul unui autoturism a acroşat colţul unui imobil, ulterior abandonând autoturismul, nemaifiind găsit la faţa locului.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat conducătorul autoturismului ca fiind un tânăr de 17 ani, din Timişoara.
Totodată, s-a stabilit că minorul a sustras autoturismul de pe strada Paul Constantinescu, în momentul în care proprietarul acestuia a coborât şi a lăsat cheile în contact.
Poliţiştii au procedat la verificarea tânărului în baza de date, constatând că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.