Cronica penala cu... coliziune

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 28.12.2012 13:07 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Ţigări de contrabandă

La data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 09.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 au depistat, pe strada I. Văcărescu, o persoană care oferea spre vânzare ţigări de diferite mărci, timbrate necorespunzător.
În urma controlului corporal efectuat, asupra lui S. Dorel, de 48 de ani, din Timişoara, au fost găsite 71 de pachete de ţigări.
Ţigaretele au fost ridicate şi predate lucrătorilor din cadrul D.R.A.O.V. Timişoara pentru aplicarea măsurilor legale.

Infracţiuni la regimul rutier

La data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 11.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Rurale au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Ghe. Doja, din comuna Dumbrăviţa.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că şoferul C. Gelu, de 33 de ani, din comuna Dumbrăviţa, nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar autoturismul nu este înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice.

În cursul nopţii, la ora 05.30, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Timişoara, au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada  Victor Hugo.
În urma testării conducătoarei auto Ţ. Ramona, de 24 de ani, din Timişoara, cu aparatul etilotest, a rezultat  o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care aceasta a fost condusă la spital în vederea recoltării probelor biologice.

Accident rutier

La  data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 09.33, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident pe DN 59, între localităţile Teremia Mare şi Nerău.
Deplasându-se la faţa locului, au constatat că B. Dumitru, de 44 de ani, a condus un autoturism pe DN 59, iar la km 25, pe fondul oboselii a adormit la volan, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto P. Adrian, de 25 de ani, din Teremia Mare, care se deplasa regulamentar.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.