Cronica penala... cu geamuri sparte

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.11.2012 11:43 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Infracţiuni rutiere

*În data de 26.11.2012, în jurul orelor 13.00, în urma unei acţiuni executate de poliţiştii din cadrul Oraşului Ciacova, a fost depistat M. ALEXENDRU, de 22 de ani,care conducea pe DJ 693/B, Ciacova- Jebel un autoturism neînmatriculat şi pe care erau montate plăcuţe cu numere false de înmatriculare .
În noaptea de 26/27.11.2012, în jurul orei 01.45, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au oprit pentru control pe strada Mureş din Timişoara un autoturism condus de B. DARIUS, de 19 ani. In urma verificărilor în bazele de date s-a stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie.
Ambilor conducători auto le-au fost întocmite dosare penale pentru infracţiunile comise.

Cercetat pentru distrugere

*Aflându-se în timpul serviciului, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost solictaţi să se deplaseze pe strada Mărăsesti, unde a fost reţinută o persoană. La faţa locului au fost găsiţi agenţii de pază ai unui club care l-au reţinut pe M. ARPAD, din Tîrgu Mures, care a spart mai multe geamuri din club.
Bărbatul a fost preluat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei unde i-au fost întocmite acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

La drum fără documente legale

*Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăş au depistat în trafic un autovehicul neînmatriculat.
Ieri, în jurul orelor 13.00, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Naidăş au oprit pentru control pe comunicaţia DJ. 573A, pe raza localităţii Berlişte, un tractor marca „Ford TW25”, neînmatriculat. La volanul autovehiculului se afla V.A., cetăţean român, domiciliat în judeţul Caraş-Severin.
La solicitarea lucrătorilor noştri, susnumitul nu a putut prezenta documentele privind înregistrarea şi îmatricularea autovehiculului.
Persoanei în cauză i s-au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiuni de punere în circulaţie, sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.