Cronica penala cu... petarde si alcool

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 31.12.2012 11:54 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Depistat cu petarde asupra sa

La data de 29 decembrie a.c., în jurul orei 15.00, poliţiştii municipiului Lugoj au interceptat o persoană suspectată de comiterea unor activităţi ilicite.
I. Ştefan, din Lugoj, a fost depistat în piaţa G. Coşbuc, din municipiu, având asupra sa o geantă în care se aflau mai multe cutii cu petarde.
În urma controlului efectuat, s-a constatat că în geantă se aflau 348 de petarde pe care suspectul intenţiona să le comercializeze.
Articolele pirotehnice au fost confiscate de poliţişti, iar pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal.

Autoturisme neînmatriculate pe drumurile publice

La data de 29 decembrie a.c., poliţiştii oraşului Jimbolia au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Republicii, din oraş.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autoturismul condus de către A. Ioan, de 59 de ani, din Jimbolia, nu este înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice.

În jurul orelor 09.30, a fost depistat şi B. Florin, de 35 ani, din comuna Popesti, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat pe raza oraşului Făget.
În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii oraşului Făget au stabilit că autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată din data de 25.12.2012.

În jurul orei 15.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Rurale Timişoara, l-au depistat pe C. Pavel, de 38 de ani, din localitatea Maşloc, în timp ce  conducea un autoturism neînmatriculat pe raza comunei  Dumbrăviţa.

Sub influenţa băuturilor alcoolice

La data de 29 decembrie a.c., în jurul orei 16.10, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Timişoara, au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Trandafirilor din localitatea Giroc.
În urma testării conducătorului auto T. DUMITRU, de 54 de ani, cu aparatul etilotest  a rezultat o valoare 0.64 mg/l  alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean pentru recoltarea probelor biologice.

În noaptea de 29/30 decembrie a.c., la ora 05.20, poliţiştii oraşului Sânnicolau Mare au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Cuza Vodă, din oraş.
În urma testării conducătorului auto R. Emanuel, de 22 de ani, din aceeaşi localitate, cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.