Cronica penala de Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.05.2012 11:35 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Au furat uşa metalică de la un bloc

Executând serviciul de patrulare poliţiştii Secţiei 4 au fost dirijaţi să se deplaseze pe strada Felix, unde O. CONSTANTIN, le-a relatat faptul că în spatele blocului două persoane de sex masculin au tăiat cu flexul o uşă metalică situată între două garaje pe care după tăiere au sustras-o, neavând nici un drept, deoarece uşa aparţinea de un imobil de pe strada Felix.
Din verificările efectuate a fost identificat unul dintre suspecţi, G. EMANUEL, de 27 de ani, din Timişoara, cea de-a doua persoană , G. VASILE, de 55 de ani, din Timişoara, nefiind încă depistată. .
În cauză au fost întocmite acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cei doi suspecţi fiind cercetaţi în stare de libertate.

Cercetat pentru furtul unui moped

Având spre instrumentare dosarul penal pentru furtul unui moped din data de 02 mai 2012, aparţinând lui J. Viorel, din oraş Deta, a fost identificat P. A. D., de 17 ani, din Deta, suspect de comiterea furtului.
Mopedul a fost recuperat şi predat părţii vătămate, în cauză continuându-se cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat cu suspectul în stare de libertate, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie înaintat dosarul cu propunere legală Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta.

A fost prins în flagrant în locuinţă

În data de 10.05.a.c., în jurul orei 20.30, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Timişoara au fost sesizaţi că în comuna Dumbrăviţa, pe strada Petofi Şandor, a fost prins în flagrant un bărbat în timp ce încerca să sustragă mai multe bunuri din locuinţa C. Andrei.
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au constatat că K. CLAUDIU, de 21 de ani, din Giarmata a încercat să sustragă mai multe bunuri din locuinţă dar acesta a fost depistat de partea vătămată.
Suspectului i-au fost întocmite actele premergătoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, fiind reţinut pentru 24 ore, urmând ca azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

Conducea o motocicletă care a fost furată din Italia

În data de 10.05.2012, în urma unei acţiuni organizate la nivelul Biroului Investigaţii Criminale Lugoj, a fost depistat T. Alin, din Lugoj care se deplasa cu o motocicletă înmatriculată în Italia. Fiind oprit pentru control s-a constatat că motocicleta figura în baza de date ca fiind furată din localitatea Milano, Italia la data de 17.04.2012.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost adus în România de către V. A. Cristian, din localitatea Herendeşti, judeţul Timiş, care în data de 08.05.2012 a vândut motocicleta persoanei depistate în trafic.
În cauză s-a dispus ridicarea motocicletei, cercetările fiind continuate pentru tragerea la răspundere penală a suspectului.

A furat bunuri în valoare de 6000 de lei

În data de 09 mai a.c., la sediul Secţiei 3 Poliţie Rurală Sînandrei s-a prezentat B. VIRGIL, din comuna Dudeştii Noi care a reclamat că în noaptea de 12/13.04.2012, persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă bunuri în valoare de 6000 de lei.
În urma activităţilor desfăşurate, la data de 10.05.2012, a fost identificat F. E. NICUŞOR, de 18 ani, din Dudeştii Noi, faţă de care a fost începută urmărirea penală pentru comiterea infracţiuni de furt calificat.
Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând a fi prezentat procurorilor cu propunerea de arestare preventivă.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.