Cronica penala de Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.05.2012 07:18 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Transformatorul şi cei patru minori

În data de 14 mai a.c., în jurul orei 15.45, în urma unor activităţi operative desfăşurate de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Timişoara, au fost depistaţi G. D., de 14 ani, B. M. I., de 17 ani, G. F., de 12 ani şi G. L., de 14 ani, care au transportat cu o căruţă pe D.C. 148 din direcţia Moşniţa Veche spre Bucovăţ, cutia metalică a unui transformator electric şi alte piese componente a acestuia.
La observarea unui echipaj de poliţie, aceştia au abandonat bunurile într-un canal situat la intrarea în comuna Bucovăţ.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bunurile au fost sustrase de la o staţie de distribuire a energiei electrice din Bucovăţ.
Administratorii societăţii vor comunica prejudiciul cauzat, iar poliţiştii au întocmit pe numele suspecţilor dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de furt şi distrugere.

Hoţul de telefoane mobile... în serie

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Secţiei 2 a rezultat că H. Florin, de 35 de ani, care a fost reţinut la 13 mai 2012, în jurul orei 18.15, pentru furtul unui telefon mobil dintr-un salon al Spitalului Judeţean Timişoara, este suspect de sustragerea unui alt telefon la sfârşitul anului 2011.
Magistraţii au dispus cercetarea sa în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
Poliţiştii vor continua cercetările pentru documentarea întregii sale activităţi infracţionale.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.