Cronica penala de Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 06.07.2012 07:44 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Sunt cercetaţi pentru furt

În data de 05.07.2012, în jurul orelor 11,25, o patrulă a Poliţiei Locale Timişoara a sesizat faptul că au reţinut trei tineri care ar fi suspecţi că au sustras bunuri dintr-un imobil de pe strada Axente Sever din Timişoara.
A fost direcţionat un echipaj de poliţie care au condus persoanele la Sediul Secţiei 2 Poliţie, unde au fost identificate ca fiind I. I. MARIAN, de 18 ani, din Timişoara şi C. H., de 17 ani, din Timişoara. În urma verificărilor s-a stabilit că cei doi sunt suspecţi că au sustras din curtea imobilului două chiuvete din inox, o cuctă din inox şi un calorifer cu trei elemenţi, de culoare albă, valoarea prejudiciului fiind de 550 lei.
Toate bunurile au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar I. I. MARIAN a fost reţinut pentru 24 ore urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

Cercetare în stare de libertate

Urmare la informarea din data de 04.07.2012 privind furtul a trei ciclomotoare şi a altor bunuri, săvârşit în paguba lui M. Valentin şi S. B. Daniel, ambii din Denta vă aducem la cunoştinţă că s-a dispus cercetarea în stare de libertate şi obligarea de a nu părăsi ţara pentru 30 de zile a lui Ţ. M. Ovidiu .

Acumulatori auto

La data de 05.07.2012, în jurul orei 04.00, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au observat un autoturism care circula fără a avea luminile aprinse. Au trecut la oprirea autoturismului iar în urma verificării autoturismului s-a stabilit că I.I.DANIEL, de 19 ani, este şoferul autovehiculului, iar T.C. MARIAN, de 19 ani şi N. D. B., de 20.01.1996, toţi din Orţişoara erau pasageri în maşină.
În urma verificării portbagajului au fost găsite cinci radiatoare de răcire auto şi un acumulator auto, bunuri despre care cei trei au declarat că le-au luat de la nişte cunoştiinte, din sat Seceani şi urmau să le valorifice în Timişoara.
În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că bunurile au fost sustrase în noaptea de 04/05.07.2012 de la cinci autoturisme parcate pe Calea Aradului şi Calea Torontalului.
I. I. DANIEL, T. C.MARIAN şi N. D. BENIAMIN au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunerea de arestare preventivă, dispunându-se cercetarea în libertate a acestora.
Toate bunurile au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.

Ţigări netimbrate

În data de 05.07.2012, în urma unui control organizat pe linia combaterii traficului ilicit cu produse accizabile, poliţiştii Biroului de Investigare a Fraudelor Lugoj au depistat pe L. Maria, de 54 de ani şi I. G. Alina, de 36 de ani, ambele din Lugoj, în timp ce ofereau spre vânzare cantitatea de 2800 de ţigarete, fără a deţine documente legale de provenienţă.
Cele două femei au fost sancţionate contravenţional cu amenzi de 1000 de lei fiecare, iar ţigările au fost ridicate în vederea confiscării.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.