Cronica penala de Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.07.2012 09:45 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Cercetaţi pentru furt

Poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Politie Rurală Jebel au interceptat în noaptea de 27.07.a.c., la ora 03.40, trei tineri care se deplasau pe drumul judeţean dintre localităţile Jebel şi Iosif, cărând în spate mai multe bunuri. În urma controlului corporal şi al bagajelor s-a stabilit că P. I., de 16 ani, din comuna Ciudanoviţa, judeţul Caraş-Severin, B.D.I., de 16 ani, din comuna Liebling, judeţul Timiş şi T.A. Florin, de 21 de ani, tot din Liebling, aveau asupra lor 120 de pachete de îngheţată, fără acte de provenienţă.
Din verificările efectuate a rezultat faptul că cei trei au sustras bunurile dintr-o ladă frigorifică care era amplasată în faţa unei societăţi, de pe raza comunei Jebel.
Bunurile au fost recuperate şi predate administratorului societăţii iar pe numele celor trei tineri, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Prins cu bunurile furate

În data de 28.07.2012, în jurul orei 03.00, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală l-au depistat pe I. D. Marius, care transporta cu bicicleta 40 de litri de motorină în două bidoane din plastic.
În urma verificărilor a rezultat că motorina a fost sustrasă din rezervorul a două autovehicule parcate în curtea unei societăţi, chiar de paznicul societăţii, B. Mihai, cu ajutorul lui I. D. Marius.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, în care se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.